Мобилно приложение помага при пазаруване

„Взе?ли” позволява на всеки потребител да създаде сам списък с покупки или да ги добави от готова база данни с над 7 хил. продукта

948 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Vivacom пуска ново приложение на Android портала VIVA Apps, което позволява на потребителите да правят бързо и лесно списъци за пазаруване, да ги синхронизират и да ги споделят при нужда с близките и приятелите си. Приложението „Взе?ли” позволява на всеки потребител да създаде сам списък с покупки или да ги добави от готова база данни с над 7 хил. продукта, налични в апликацията, съобщиха от Телекома.

Веднъж създаден, списъкът може да бъде заръчан на група потребители само чрез въвеждане на имейлите им. Операторът предвижда въвеждането на реални цени на продуктите в приложението, които да ориентират потребителите за приблизителната сума, която биха платили за стоките в списъка.

Освен през апликацията, списъкът може да бъде създаден или редактиран и през уеб сайта vze.li, а корекциите направени там се отразяват автоматично и в мобилните приложения на всички участници в реално време.

„Взе?ли” може да бъде изтеглено без заплащане от VIVA Apps, независимо от оператора, който потребителите използват. VIVA Apps може да бъде свален свободно и от Google Play Store.

Подкрепи Economic.bg