Монети за влюбени за Св. Валентин

Те могат да бъдат купени с 10% отстъпка от електронния магазин на Fibank

4646 ~ 2 мин. четене

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на своите клиенти специални предложения със специална отстъпка от 10% за предстоящия празник на любовта – Св. Валентин.

От днес до 28 февруари 2014 г. включително (17 ч.), всеки клиент може да закупи следните продукти с отстъпка от 10% през електронния магазин Fibank Gold & Silver (https://my.fibank.bg/GoldShop) и в клоновете на Fibank (Първа инвестиционна банка):

-         монета сребро „Св.Валентин” (112.50 лв.);

-         монета сребро „Love forever” (144 лв.);

-         монета сребро „Котка Felis Margarita” (189 лв.);

-         монета сребро „Котка American Curl” (189 лв.);

-         кюлче-медальон паладий „Любов” (220.50 лв.);

-         златно кюлче-медальон с холограма „Сърце” (207 лв.);

-         сребърни кюлчета-медальони „Слънце с точки между лъчите” (40.50 лв.) и „Слънце без точки между лъчите” (40.50 лв.).

Посочените цени са с отстъпка.

Тематичната за празника сребърна монета „Св. Валентин” е с многоцветно изображение и е изработена от 1 тройунция сребро с най-висока проба 999/1000. Монетата е с диаметър от 40.7 мм, като се продава в луксозна кутийка под формата на сърце, която е украсена с кристали „Сваровски”.

Сребърната монета „Love forever” е произведена по специална поръчка от Новозеландския монетен двор и се предлага в уникална опаковка във формата на сърце, която е украсена с две златни халки – символ на вечната любов. Монетата е с тегло 1 тройунция и е изработена от висококачествено сребро с проба 999/1000. Диаметърът й е 40 мм.

Кюлчето-медальон от паладий „Любов” е с проба 999.5/1000. Красивият талисман е изработен в най-престижната швейцарска рафинерия ПАМП, с официален представител за България – Fibank (Първа инвестиционна банка). Кюлчето-медальон се продава в луксозна опаковка с аксесоари.

Подкрепи Economic.bg