Салоните на гости на Летище София посрещат 96 гости

От 1 ноември започва да работи салон "Плиска"

Снимка: Летище София

580 ~ 1 мин. четене

Двата салона за гости на Летище София - "Плиска" и "Преслав" посрещат общо 96 гости. Пътниците първо трябва да преминат проверка за сигурност и граничен контрол на Терминал 2.

В салон "Преслав" има 56 места, като всеки месец в него се предлага дегустация на български вина. До края на октомври гостува пътуващата експозиция "България - атрактивна туристическа дестинация". Салон "Преслав" предлага напитки, сандвичи, сладкиши, ядки, телевизия, българска и чуждестранна преса, безжичен Интернет, копирна машина, принтер и факс. Осигурен е и достъп до асансьор и близост до ескалаторите. Другият салон - "Плиска" е с 40 места и е разположен в близост до магазините SA Buy/Bye Shop и SA Spirit of Bulgaria. В него се предлагат напитки, сандвичи, сладкиши, ядки, телевизия, българска и чуждестранна преса.

Салон "Преслав" е с работно време всеки ден от първи до последен полет, а салон за гости "Плиска" ще работи от 1 ноември в дните от понеделник до събота от 08 до 22 ч., а в неделя - от 8 до 24 ч.

Цената на покана за престой до 3 часа е 14.40 евро, или 28.16 лв. Поканите могат да се закупят от гише за продажба на самолетни билети Терминал 2, от салоните за гости или по интернет (попълване на формуляр за регистрация в сайта на Летище София, раздел "Услуги").

Подкрепи Economic.bg