УНСС открива "Стартирай бизнес в България"

Форумът ще продължи три дни, в които ще се проведат различни лекции и обучения

196 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Университетът за национално и световно стопанство открива утре тридневен Младежки икономически форум 2013 "Стартирай бизнес в България", организиран от Студенстския съвет на УНСС, съобщиха от пресцентъра на учебното заведение.

Основната цел на форума е студенти, младежи и представители на бизнеса от цялата страна да споделят, дискутират и създават идеи по водещите икономически проблеми в страната.

Публичните лекции са разделени на три тематични части - "Държавно подпомагане", "Банков сектор" и "Реален сектор". Лектори на форума ще бъдат представители на централната изпълнителна власт, банковите институцции и частния сектор. Сред тях ще са финансовия министър Петър Чобанов, министъра на инвестиционното проектиране Иван Данов, подуправителят на БНБ и ръководител на управление "Емисионно" Калин Христов, изпълнителния директор на банка ДСК Виолина Маринова и други.

След лекциите ще се проведат и обучения, водени от специалисти на авторитетни компании с богат практически опит по темите "Пътят за осъществяване на бизнес идеите ни", "Стартиране на бизнес с нулев бюджет" и "Кандидатстване по европеоекти".

Подкрепи Economic.bg