УниКредит с приз за управлението на пари

Банката попада сред трите най-добри в Италия и Германия

УниКредит спечели приз в проучването на Euromoney за най-добра банка в управлението на парични средства в Централна и Източна Европа, съобщиха от финансовата институция. Изследването на Euromoney е сред международните финансови институции, които работят. Банката попада сред трите най-добри в Италия и Германия.

"Тези награди са голямо постижение и показват, че клиентите ценят нашите непрекъснати усилия да предложим възможно най-доброто обслужване и да улесним достъпа до различни парични операции в Западна, Централна и Източна Европа", заяви Жан Пиер Мюстие, от отдел "Корпоративно и инвестиционно банкиране" на УниКредит.

УниКредит беше определена от Euromoney и като най-добрата банка в управлението на пари и в Босна и Херцеговина, Чехия, Хърватска, Унгария, Полша, Румъния и Словения. Проучването на Euromoney е направено сред 17 000 международни компании.

"Трансграничните услуги са основен стълб в стратегията на УниКредит по отношение на обслужването на корпоративни клиенти", добави Джани Франко Папа, директор на УниКредит за Централна и Източна Европа.

Коментари: 0