Юлий Москов: Няма провал на ГЕРБ, това са измислици

Нека оставим бъдещите служебни министри да работят спокойно

488 ~ 1 мин. четене
Автор: Димитър Вучев

Кои са параметрите на провала на ГЕРБ? Това са чисти измислици, провал няма. Това заяви пред bTV журналистът Юлий Москов.

"Ние искаме президентът Росен Плевнелиев да ругае публично Борисов, което не е правилен ход. Важно е да анализираме правилно това, което постигна кабинета по време на управлението си, а не да се поддаваме на популизма", oтбеляза още Москов.

"При една избирателна активност от около 3 млн. на предстоящите избори има огромна възможност в Парламента да попаднат 8, а дори и 10 партии. Много трудно ще бъде съставянето на кабинет при такова стечение на обстоятелствата. Не изключвам възможността през август да имаме нов служебен кабинет, а през декември - нови парламентарни избори", коментира още той.

Юлий Москов коментира и ролята на бъдещото служебно правителство в периода до предсрочните избори, които ще се проведат на 12 май. "Служебният кабинет има една основна задача - да произведе избори. Да, той ще има и други ангажименти, но първата задача са изборите. Нека оставим бъдещите министри да работят спокойно", допълни още Москов.

 

Подкрепи Economic.bg