"За Орешарски е без значение, ако ще да окупират и Луната"

Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ

Цитат на деня:

Снимка: БГНЕС

124 ~ 1 мин. четене
Автор: Богиня Венциславова

"Орешарски и компанията, която представлява, за съжаление, ако ще да окупират и Луната, за тях ще е без никакво значение"

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира студентския протест в Софийски университет. Според бившия премиер, който е на посещение в сливенското село Ковачите, управляващите няма да подадат оставка.

"Това не са хора като нас, които заради хиляда души на Орлов мост да си подадат оставката, и да искат държавата да е мирна и народът да ни подреди още веднъж. Въпреки че народът пак ни подреди като първи, тези се държат като победителите на изборите. Затова населението бушува", обясни Борисов, цитиран от "Фокус".

Бившият министър-председател отново повтори, че трябва да бъдат проведени предсрочни избори. "Това е противоестествено - ДПС и "Атака" заедно, Волен Сидеров да крепи ДПС на власт. БСП, която е прекръстила българските турци, да е в коалиция с тях. Това са все едно орел, рак и щука - събрани заедно и всички се гордеят с това, че ГЕРБ не е на власт. Защо, коя е гордостта? Че ГЕРБ прави църкви, магистрали, мостове, толкова неща", попита Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ е на посещение в село Ковачите по случай Димитровден. Той посети обновената църква "Свети Димитър", която бе реставрирана със средства на партията. Отпуснати бяха 33 000 лева за ремонта, като стенописите в храма бяха обновени.

Подкрепи Economic.bg