Airbnb вече е на български

Платформата за отдаване на имоти под наем е достъпна на общо 62 езика

Airbnb вече е на български
Платформата за онлайн отдаване на частни имоти вече е достъпна на български език. От днес и приложението, и уебсайтът на компанията поддържат общо 62 езика, които се говорят от 4 млрд. души.
От там посочват, че с увеличаването на езиците ще се предоставят нови икономически възможности на още повече собственици на имоти, а все повече гости ще могат да си организират лесно своите пътувания.

Airbnb е най-големият онлайн пазар в света за уникални, автентични места за престой и дейности и осигурява над 7 млн. жилища и 40 000 специално подбрани занимания – всички предлагани от местни домакини, се посочва в съобщението на компанията.

Всяка секунда приблизително шестима гости се настаняват на място, обявено в Airbnb. През 2011 г. в приложението е имало 12 града с по над 1000 обяви, а днес самият брой градове с по над 1000 обяви е почти 1000.

Аналогично, преди 8 години е имало само един град, който е посрещнал над 100 000 гости по обяви, публикувани в Airbnb. През последната година градовете с над 100 000 гости са вече над 300. Airbnb се използва в над 191 държави и региони по целия свят.
Коментари: 0