Apple добави България към програмата си за извънгаранционни ремонти

Компанията набира кандидат-фирми, които да ремонтират iPhone-ите на своите клиенти в страната

Apple добави България към програмата си за извънгаранционни ремонти
2798 ~ 1 мин. четене
Американският гигант Apple добави България към програмата си за ремонт на iPhone от одобрени външни сервизи, които да могат да поправят устройства извън гаранция. Това означава, че при нужда от подмяна на дисплей или батерия, човек вече може да отиде сервиз извън мрежата на бранда. 

Програмата за независим сервиз за ремонти е предназначена за фирми, които имат интерес към предлагане на извънгаранционни сервизни услуги за устройства iPhone. Тези, които отговарят на изискванията, могат да получат достъп до оригинални части, инструменти, обучение, ръководства за сервизно обслужване, диагностика и ресурси на Apple, за да извършват разнообразни извънгаранционни ремонти на устройства iPhone.

В момента Apple събира кандидатури от фирми, които имат интерес да се включат в програмата. Изисква се фирмите, които кандидатстват, да бъдат установени дружества с документи за потвърждаване на дейността, които да са достъпни за преглед от Apple. Инструментите за ремонт, обучението, ръководствата за сервизно обслужване и диагностиката на Apple трябва да останат поверителни.

Риселъри и дистрибутори на части не отговарят на изискванията за програмата, се уточнява още на сайта на Apple, където може да бъде намерена повече информация за условията.  

Подкрепи Economic.bg