Бизнес услуги на световно ниво

Развиваме се като личности и като екип, като споделяме и създаваме заедно проектите си

Бизнес услуги на световно ниво

Cargotec Business Services отваря врати през август 2017 г. в София и само година по-късно има близо 270 служители. Ние разработваме и предоставяме глобални бизнес услуги на световно ниво в областта на финансите, човешките ресурси и непрякото възлагане на поръчки. Така допринасяме за ефективното и успешно развитие на Cargoteс – водеща компания, която осигурява цялостни решения за обработката на товари. Като лидери в карго услугите, извършвани на пристанища, на сушата и по вода, нашите бизнес направления Kalmar, Hiab и  MacGregor имат уникалната възможност да направят глобалната търговия по-добра, по-интелигентна и много по-устойчива.

 


За отдел „Управление на информацията“ в Cargotec Business Services

Екипът „Управление на информацията“ (IM) в Cargotec Business Services работи активно за оптимизация на процесите и това ни помага да предоставяме първокласни бизнес услуги. Ние сме екип от експерти с различни знания и умения, и в същото време сме любопитни и искаме да учим непрестанно. Ръководител на отдела е Санни Котамаки, родена във Финландия и с над 20 години опит в управлението на ИТ проекти. Тя е ръководила проекти в Швеция, Китай и САЩ.


Какво ни дава работата в отдела

 Силен и приобщаващ екип, в който уважението, обратната връзка и откритостта се ценят високо

 Отборен дух и партньорство със скандинавски традиции

 Среда, която вдъхновява и стимулира бързото учене и развитие

 Възможности да работиш с ясна цел, да се развиваш и да се усъвършенстваш

 Фокус върху баланса между професионален и личен живот.


Екипът е разделен на по-малки групи, които работят в различни направления:

 „Автоматизация и роботизация на процесите“ разработва нашето семейство от софтуерни роботи;

 „Инструменти“ работи за синхронизиране и подпомагане на вътрешните ни системи, както и за тяхното персонализиране;

 „Решения за оптимизация на процесите“ служи като мост между нуждите от развитие на процесите, функционалността и техническите възможности на избраното решение;

 „Google Script“ се фокусира върху доразработването на нашите Google инструменти. Това направление дава големи възможности за хора, които учат бързо и които имат опит в програмирането за уеб, приложения или Sharepoint;

 Групата за администриране на информационната система за ЧР се специализира в анализ на изискванията за работа със системата, доразвива функционалности  и администрира интеграцията с други системи.


Готови ли сте да направите утрешния ден по-добър?

Като млада и амбициозна организация Cargotec Business Services търси хора, които искат да учат бързо и имат хъс за постоянно развитие. Таланти, които ценят екипността и поддържат силен ритъм на работа. Вижте нашите свободни позиции на www.cargotec.com/en/careers/. Нека бъдем #smarterbettertogether!

Санни Котамаки, ръководител на отдели “Управление на услугите” и “IM”:
Възхищавам се на чудесата, които хората и машините могат да сътворят заедно. Най-важната ми задача като лидер е да подкрепям членовете на екипа, да им давам възможност да успяват и постоянно да учат. Ние сме специалисти в различни направления, но работим в тясно партньорство, защото това ни прави по-силни. Развиваме се като личности и като екип, като споделяме и създаваме заедно проектите си.

Коментари: 0