Бизнесът коментира бъдещето на технологиите в \"Шумът на парите\" 2017

Дискусията ще води главният редактор на Kaldata.com Светлин Желев

Бизнесът коментира бъдещето на технологиите в \
580 ~ 2 мин. четене

Във втория ден на икономическия форум „Шумът на парите“ 2017 представители на бизнеса, доказали се в своята сфера, ще дискутират как изглежда бъдещето на технологиите. Събитието ще се проведе на 31 май и 1 юни в столичния хотел Маринела, зала Ефе, и е безплатно за присъствие.

Сред лекторите в панела „Бъдещето на технологиите“ са главният изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг Цветан Алексиев, Васил Караиванов, председател на Съвета на директорите на София Тех Парк, Иван Иванов, управляващ директор на LG Electronics България, Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България и Македония, Павел Езекиев, управляващ партньор на Neveq и Атанас Райков, генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа.

„Живеем в ерата на дигиталните революции и интелигенти технологични иновации. Естественият ход на развитието ни води напред и технологиите не изостават. Съвременният човек се изправя пред редица проблеми и предизвикателства, нетипични за ежедневието преди едва 20 или 30 години, и появата на нови технологични решения е неизбежна. Интересно ще бъде да чуем мнението на водещи представители на бизнеса как виждат технологиите занапред, каква е положителната страна на  развитието им и има ли негативен аспект“, каза Кристиян Костов, управител на сайта Profit.bg.

Форумът „Шумът на парите“, организиран от Profit.bg, се провежда за осма поредна година в София. Посещението е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.

През 2017 г. "Шумът на парите" се осъществява с подкрепата на Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Провидънт Файненшъл, Сирма Груп Холдинг, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България, LG, Mastercard и Американския университет в България.

Подкрепи Economic.bg