eFAX вече в България

Услугата позволява получаването и изпращането на стандартни факс-съобщения без да са необходими факс-апарат и консумативи като тонер и хартия

6792 ~ 1 мин. четене

GLOBUL пръв на българския пазар предлага на своите корпоративни клиенти новата си услуга GLOBUL eFAX, която позволява получаването и изпращането на стандартни факс-съобщения без да са необходими факс-апарат и консумативи като тонер и хартия.

Потребителите на GLOBUL eFAX получават от оператора фиксиран номер, който предоставят на своите партньори за целите на факс-комуникацията, но получават адресираните до тях факс-съобщения в пощенската кутия на избран от тях адрес за електронна поща. Така, потребителите могат да разглеждат, запазват и препращат получените факс-съобщения от всеки свързан с интернет компютър. Получените по този начин факс-съобщения съдържат и пълна информация за номера на изпращача, датата и часа на събитието и броя страници в съобщението. 

Потребителите на услугата могат и да изпращат факс-съобщения от своята електронна поща като въвеждат в полето за адрес на получателя неговия факс-номер (с кода на населеното място или кода за международно телефонно избиране), последвани от @efax.globul.bg. Получателят на съобщението ще го получи като традиционен факс.

GLOBUL предлага услугата eFAX без инсталационна такса при стандартен месечен абонамент от 2.50 лв.

Подкрепи Economic.bg