Експерти от най-високо равнище ще дискутират на една сцена финанси, имоти, бизнес и иновации

Деветото издание на конференцията „Шумът на парите“ ще се проведе на 22 и 23 май в зала EFE на хотел „Маринела“

Експерти от най-високо равнище ще дискутират на една сцена финанси, имоти, бизнес и иновации
476 ~ 3 мин. четене

Профилирани панели ще обединяват компетенциите на специалисти по време на деветото издание на "Шумът на парите", което ще се проведе на 22 и 23 май в София. Участниците в панелите са познати лица от сферата на: „Капиталови пазари“, „Лични финанси“, „TechНологии на успеха“, „Имоти“, „Банки и небанкови финансови институции“, като акцент тази година ще бъде поставен върху изцяло новия панел под надслов „Двигатели на растежа“.

Традиционно панелът „Капиталови пазари“ ще открие форума с дискусия за подходящите възможности за инвестиции, като модератор ще бъде Илиян Скарлатов, управляващ партньор на Mane Capital, а едни от гост лекторите -  изпълнителните директори на фондовите борси на България, Македония и Гърция - Иван Такев, Иван Щериев и Сократис Лазаридис.

В панела „Двигатели на растежа“ ще вземат участие изпълнителните директори на публичната компания Алкомет АД - Хюсеин Йорюджо, и на бързоразвиващата се на чужди пазари Смарт Органик – Яни Драгов. Лидери на мнение ще споделят пътя си към успеха и професионалния опит, който са придобили, оперирайки у нас и в чужбина.

В третия панел „Лични финанси“ за второто си поредно участие на Шумът на парите ще пристигне Франк дьо Плеси, главен изп. директор и председател на Борда на директорите на IKS KB Amundi Group.

Заедно с него в дискусията ще се включат и мениджърът на Адмирал Маркетс Димитър Цонев и Владислав Драмалиев, учредител и директор на Фондация „Битхоуп“, които ще коментират пазара на криптовалути и блокчейн технологията.

Вторият ден от събитието ще стартира с панел TechНологии, като едни от многобройните участници в него ще са добре познатите за българския пазар Атанас Райков, генерален мениджър на Viber за ЦИЕ, главният изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг Цветан Алексиев, както и основателят и изпълнителен директор на ebag.bg Иван Александров.

Модераторът Иван Велков на панел „Имоти“ ще засегне теми, като къде е София на картата на международните инвеститори и предприемачи, какви са конфликтите и закономерностите в градоустройството и градската среда, както и променят ли се взаимно и то достатъчно бързо и ефективно сградите и техните обитатели.

Участие в дискусията ще вземат изпълнителните директори на BULGARIAN PROPERTIES и на ЕРА България Полина Стойкова и Антон Андонов, както и управителите на ARCO REAL ESTATE Евгени Василев и на ФОРОС Добромир Ганев.

Дали лихвите по кредити и депозити ще се променят и ще продължи ли консолидацията в банковия сектор у нас - това са само част от темите, които ще бъдат засегнати в последния за втория ден на Шумът на парите панел „Банки“.

Тях Тихомир Тошев, модератор и изпълнителен директор на Кредит Център, ще дискутира заедно с Неделчо Неделчев, главен изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка, Асен Ягодин, изпълнителният директор на Пощенска банка и други.

В най-големия икономически форум в България ще вземат участие и гост лектори като: Георги Бабев – член на съвета на директорите на Градус; Николай Ялъмов, председател на борда на директорите на Капман Холдинг, Георги Ангелов старши икономист в инстутит Отворено общество и други.

Събитието „Шумът на парите“ събира над 12 000 посетители от 2010 година насам. През изминалите години единствената специализирана финансова конференция в България привлече повече от 40 водещи компании и над 150 уважавани професионалисти.

Коментари: 0