„Енерго-Про Мрежи“ се преименува на „Електроразпределение Север“

От днес новата търговска марка ще се използва във всички комуникации с институциите и с клиентите на дружеството

„Енерго-Про Мрежи“ се преименува на „Електроразпределение Север“
1044 ~ 1 мин. четене

Електроразпределителната компания в Североизточна България „Енерго-Про Мрежи“ АД променя името си на „Електроразпределение Север“ АД. Дружеството предприема тази стъпка в изпълнение на изискванията на европейска директива и на българския Закон за енергетиката.

Компанията съобщава, че от днес, 30 януари, новата търговска марка ще се използва във всички комуникации с институциите и с клиентите на дружеството. „Електроразпределение Север“ АД продължава да е част от групата компании на „Енерго-Про“, където влиза и „Енерго-Про Продажби“.

Дружеството поддържа електроразпределителната мрежа в Североизточна България и да обслужва близо 1 100 000 клиента. Запазва се телефонът за връзка при аварии: 0 700 1 61 61. Непроменени остават и адресите на Центровете за обслужване на клиенти в Североизточна България, където клиентите на дружеството могат да заявяват услуги, да получават информация и да подават искания или сигнали

Като водещ инвеститор в българската енергетика групата „Енерго-Про“ запазва ангажимента си за развитие и постоянни инвестиции в мрежата. „Енерго-Про“ придоби електроразпределителната мрежа в Севроизточна България през 2012 г.

Лицензионната територия на „Електроразпределение Север“ е близо 30 000 кв. км и обхваща 9 административни области в Североизточна България - Варна, Велико Търново, Габрово, Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен. Компанията управлява и поддържа електроразпределителна мрежа с обща дължина от 42 185 км.

Коментари: 0