„Европа ни чува“ е слоганът на ГЕРБ за евроизборите

Слоганът бе представен от зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов

„Европа ни чува“ е слоганът на ГЕРБ за евроизборите
984 ~ 1 мин. четене
Слоганът на ГЕРБ за евроизборите ще бъде „Европа ни чува“. Днес зам,-председателят на ХЕРБ Цветан Цветанов представи слогана, с който политическата сила ще се бори за възможно най-много евродепутати на изборите през май.

"Европа ни чува, когато показваме видими резултати и когато правим последователни политики. Трябва да говорим за европейския дебат и бъдещето на Европа. Винаги, когато сме правили подготовката си за всеки национален избор сме се стремели слоганът да съответства на това, което сме успели да направим през всичките тези години", заяви Цветан Цветанов и посочи, че идеята е да има приемственост между слоганите през различните национални кампании.

По думите на председателя на Столичния общински съвет Елен Герджиков, със слогана ГЕРБ искат да кажат, че само подкрепяйки силната листа на партията, може да се гарантира, че България ще бъде важна част от европейския дневен ред.

„Европа чува хората, които имат какво да кажат, които имат ясна представа накъде да вървят като национална икономика и като обединена Европа“, коментира той.
Коментари: 0