Фандъкова: Готова съм да разговарям с десните за балотажа

Тя е категорична, че грешките са научени и няма да бъдат повтаряни

Фандъкова: Готова съм да разговарям с десните за балотажа

Снимка: Economic.bg/Архив

Софиянци имат вярна преценка и искат развитието на София да продължи. За мен е много важно в Столичния общински съвет (СОС) да има много ясно мнозинство, което да гарантира прозрачност, откритост и реализация на проектите. Това каза Йорданка Фандъкова (ГЕРБ) след приключването на изборния ден.

„На балотажа ще разчитам на подкрепата на всички софиянци, с които заедно работихме толкова години. Готова съм на разговори с десните партии, защото софиянци показаха, че има прагматични и добри решения в техните програми и е прагматично да продължим в тази посока“, каза Фандъкова.

„За 10 годи управление сме направили много, но и много пропуски сме допуснали Направила съм си изводите и съм готова да се промени работата“, добави тя и е категорична, че не се крие зад празни приказки и общи думи. „Бях ясна за проектите. Ще продължа по същия начин и следващата седмица“, каза столичният кмет.

Тя смята, че софиянци не мога да бъдат лесно манипулирани „като им се говори за промяна, а се има предвид подмяна“, визирайки Мая Манолова, чиято кампания премина под това мото.

„Имам решение как да променим работата - с повече прозрачност и откритост да продължим работата за София. Днес София показа, че е дясна. В СОС ще има присъствие на десните, за да продължи политиката на прозрачност и работа“, каза Фандъкова.
Коментари: 0