Foodpanda вече доставя продукти от супермаркети и зоо магазини

Доставчикът работи и с магазини за дребна техника, козметични стоки, цветя, бебешки храни, зоо храни и аксесоари, магазини за подаръци, дрогерии и др.

Foodpanda вече доставя продукти от супермаркети и зоо магазини

Снимка: Pixabay

3809 ~ 1 мин. четене

Компанията за доставка на храна Foodpanda вече доставя и продукти от търговската верига „Фантастико“, става ясно от сайта на веригата.

Покритието на новата услуга е в почти цяла София, а срокът за доставка е 1 час. От веригата могат да се доставят млечни и месни продукти, консерви, напитки, кафе, захарни изделия и други, като кръгът от предлаганите стоки ще се увеличава според потребителското търсене.

Платформата, която познаваме основно за доставка на храни от ресторанти, вече е разделена и има категория и „магазини“. Тя включва не само хранителни стоки и стоки за дома, а и дребна техника, козметични стоки, цветя, бебешки храни, зоо храни и аксесоари, магазини за подаръци, дрогерии и др.

С това разширение компанията иска да увеличи броя на възможностите, от които клиентът може да избира и поръчва и очаква с това да допринесе значително към ръста в електронната търговия като цяло.

В момента активни са 150 магазина, сред които хранителни магазини, аптеки, книжарници, цветарски магазини, детски магазини, магазини за алкохол, зоомагазини и други. Целта за 2020 г. е портфолиото от магазини да достигне бройката от над 500 обекта.

Разширяването на гамата от стоки, предлагани чрез платформата на foodpanda, идва след успешната 2019 г., която беляза над 100% ръст за компанията. Това налага развитието на този нов етап, целящ задоволяването на допълнителните нужди на потребителите на платформата и на пазара като цяло, както и повече поръчки и доставки от предишните години, пишат от дружеството.

Подкрепи Economic.bg