\"Имайте визия, а не цели\"

Джордан Белфърт за пътя на успеха

Цитат на деня:

\

Снимка: Стоян Йотов, Икономика

440 ~ 1 мин. четене
"Да имаш визия не е като да имаш цели. Целите не значат нищо. В повечето случаи са безсмислени. Има едно ниво над целите и това е визията. Затова имайте визия, а не цели". Това каза вчера истинският вълк от Уолстрий Джордан Белфърт. Емблематичният финансов брокер изнесе семинар Straight Line Persuasion System пред близо 800 души в София, на който списание "Икономика" бе медиен партньор.

 Джордан Белфърт е роден на 9 юли 1962 г. в Бронкс, Ню Йорк. През 90-те години той изгражда най-динамичната и успешна организация за продажби в историята на Уолстрийт. Покорява най-високите финансови върхове и печели по 50 млн. долара на година. Постижение, което му спечелва позвището Вълка от Уолстрийт. Като собственик на Stratton Oakmont, Белфърт има над 1000 брокераи печели над 1,5 млрд. долара. Стартира от нулата над 30 компании за милион долара и става герой на един от най-зрелищните и широко отразени провали.

С уроците от шеметните си възход и падение той изгражда живота си наново, като световно признат експерт зад забележителни бизнес постижения на хора и компании в цял свят. Днес той консултира на 50 компании и е сред най-търсените лектори. А обученията му значително подобряват фирмените продажби, ефективност и екипен дух. Персоналният му метод за продажби и мотивиращите му семинари получават отзвук в цял свят.

Джордан Белфърт даде ексклузивно интервю за списанието през април, а на корицата остави специално за читателите ни и своя автограф. Новият брой е вече на пазара.

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg