Искате титаниевата Apple Card – подгответе се да я гледате като очите си

Титаниевата карта на Apple идва с куп стриктни инструкции за съхранени

Искате титаниевата Apple Card – подгответе се да я гледате като очите си
Инструкциите за съхранение на дългоочакваната кредитна карта на Apple – Apple Card, са повече от стриктни. Въпреки че е направена от титан (един от най-устойчивите метали в света), компанията съветва тя да не се излага на пряка слънчева светлина, да не се мокри, да не се търка в кожа или деним. Всичко това може да я повреди, подчертават от технологичния гигант. Това пък даде повод на мнозина потребителите да повдигнат вежди многозначително при перспективата да я притежават.

Компанията пусна кредитната си карта официално тази седмица, засега само в САЩ. Продуктът беше очакван с притаен дъх от феновете на бранда. Картата изглежда луксозно – титаниева и лазерно гравирана, и се очертава да е новото бижу в портфолиото на американския играч. Нещо повече, според анализатори картата е сериозна заявка - от една страна, утвърждавайки амбициите на технологичния гигант във финансовия сектор, а от друга - бидейки апетитна клопка за феновете на Apple да продължат да купуват iPhone, чийто продажби страдат все повече.  

„Поставете картата си в джоб в портфейла или картодържателя си, без да я допирате до друга кредитна карта“, се казва в ръководството, където е обяснено, че ако две кредитни карти са поставени в един и същ слот, „вашата карта може да се надраска“. 

Освен да бъде изолирана в самостоятелно отделени, Apple обръща внимание и на рисковете от някои материали „като кожа и деним, които може да доведат до перманентно оцветяване, което да не се отмие“. Все пак, казва се още в инструктажа, човек може да използва мека микрофибърна кърпа, напоен с „изопропилов алкохол и внимателно да избърше картата“. Със сигурност обаче от опциите се изключват „почистващи препарати за прозорци или домакинства, компресиран въздух, аерозолни спрейове, разтворители, амоняк или абразиви“.

Очевидно е, че притежанието е Apple Card е отговорна задача.
Коментари: 0