Избраха най-добрия бар на 2019 г.

Печелившите 50 представляват 26 града в 21 държави

Избраха най-добрия бар на 2019 г.

Снимка: Dante

Пазарът на недвижими имоти в Ню Йорк може да се срива, но има едно място в Гринич Вилидж, където пространството остава на първо място: Dante, 104-годишно заведение, което току-що бе определено за номер 1 в класацията на 50-те най-добри барове в света за 2019 г.

Историческият бар, който първоначално е отворил като Caffe Dante през 1915 г., е все още гореща локация, тъй като отваря като бар през 2015 г. от настоящите си собственици, австралийците Линден Прайд и Натали Хъдсън, заедно с креативния директор Нарен Йънг.

Печелившите 50 представляват 26 града в 21 държави, съобщава CNN.

Данте сервира коктейли негрони, мартини и всякакви шприцове в прелестно пространство с бели плочки, както и редица италианските специалитети - бурата, рикота, фокача, лазаня - всички със съвременно представяне и усещане.

Той е един от шестте барове в Ню Йорк в списъка за 2019 г., като The NoMad (No.4) и Attaboy (No.7) дори влизат в Топ 10. Katana Kitten на Маса Урушидо, японски бар в Уест Вилидж, получава наградата за най-добър новооткрит бар.

Великобритания също се представя добре, с 10 бара в тазгодишния списък. Изтъкнатите Connaught (No.2) и The Savoy (№ 5) заемат челните места.

Ето и Топ 10 на най-добрите барове в света:

1. Dante (Ню Йорк, САЩ)

2. Connaught Bar (Лондон, Великобритания)

3. Florería Atlántico (Буенос Айрес, Аржентина)

4. The NoMad (Ню Йорк, САЩ)

5. American Bar (Лондон, Великобритания)

6. The Clumsies (Атина, Гърция)

7. Attaboy (Ню Йорк, САЩ)

8. Atlas (Сингапур)

9. The Old Man (Хонконг)

10. Licorería Limantour (Мексико Сити, Мексико)
Коментари: 0