Къде няма да има вода в София на 19 ноември 2019 г.

Три ремонта са предвидени за утре от \"Софийска вода\"

Къде няма да има вода в София на 19 ноември 2019 г.
От 23:00 часа на 19 ноември 2019 г. (вторник) до 05:00 часа на 20 ноември 2019 г. (сряда), във връзка с извършване на тест на налягането във водопроводната мрежа в жк. „Белите брези", се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:жк. „Белите брези" - бул. „Гоце Делчев, бул. „България" и ул. „Кюстендил";ж.к. "Борово" – ул. „Грамада", ул. „Пирински проход" и бул. „България".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дойран" ъгъла с ул. „Ворино".

-От 23:00 часа на 19 ноември 2019 г. (вторник) до 04:00 часа на 20 ноември 2019 г. (сряда), във връзка с извършване на тест на налягането във водопроводната мрежа в Център, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Евлоги и Христо Георгиеви", ул. „Граф Игнатиев", бул. „Патриарх Евтимии", бул. „Витоша".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Алабин" ъгъла с ул. „Цар Калоян".

-На 19 ноември 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклоненние на ул. „Боян Магесник", кв. „Подуене", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Боян Магесник" от ул. „Асенова крепост" до ул. „Велчо Атанасов";
ул. „Погледец" от ул. „Боян Магесник" до ул. „Бричебор".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."Боян Магесник" ъгъла с ул. „Иларион Драгостинов".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Коментари: 0