Къде няма да има вода в София на 8 май

Предстоят ремонти на няколко места в столицата

Къде няма да има вода в София на 8 май
3596 ~ 2 мин. четене
На 08 май 2018 г. (вторник), във връзка с монтаж на тротоарен спирателен кран на ул. „Роженски проход" жк. „Стрелбище", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Траянова врата", ул. „Дедеагач", ул. „Нишава", ул. „Тулча".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Роженски проход" ъгъла с ул. „Твърдишки проход".

-Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Хан Омуртаг" жк. „Яворов" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Хан Омуртаг" от ул. „Крали Марко" до ул. „Мизия"; ул. „Момчил войвода" от ул. „Хан Омуртаг" до ул. „Цар Иван Асен II".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Омуртаг" №42.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Брегалница" жк. „Зона Б-5", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Брегалница" от бул. „Тодор Александров" до ул. „Пиротска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Брегалница" ъгъла с ул. „Пиротска".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0