Къде ще спира водата в София на 17 август 2018 г.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа

Къде ще спира водата в София на 17 август 2018 г.
496 ~ 2 мин. четене
На 17 август 2018 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Костенски водопад", кв. „Манастирски ливади" , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Шарл Шампо" от ул. „Боянски водопад" до ул. „Акад. Георги Наджаков"ул. „Костенски водопад" от ул. „Тодор Каблешков" до ул. „Иван Киров", ул. „Акад. Георги Наджаков", ул. 409.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Костенски водопад" ъгъла с ул. „Шарл Шампо".

-Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на бул. „Тодор Александров", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Овчо поле" от бул. „Тодор Александров" до бул. „Александър Стамболийски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Овчо поле" ъгъла с бул. „Тодор Александров".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви", кв. „Подуене", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" от ул. „Оборище" до бул. „Мадрид".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" №94.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Гарванов", кв. „Факултета", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Иван Гарванов" от ул. „Ришки проход" до ул. „Дръстър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Гарванов" ъгъла с ул. „Доростол".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.


Подкрепи Economic.bg