Къде ще спира водата в София на 18 септември 2018 г.

Предвидени са редица ремонти

Къде ще спира водата в София на 18 септември 2018 г.

Снимка: Pixabay

808 ~ 3 мин. четене
На 18 септември 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поп Богомил", кв. „Център", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Поп Богомил" от ул. „Георги С. Раковски" до ул. „Будапеща" ул. „Будапеща" от ул. „Св. Св. Кирил и Методий" до бул. „Сливница".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Будапеща" №61.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тополница", жк. „Хаджи Димитър", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Клисура" от ул. „Спас Гинев" до ул. „Острово"; ул. „Острово" от ул. „Макгахан" до бул. „Владимир Вазов"; ул. „Тополница".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Острово" на ъгъла с ул. „Тополница".

-Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. 763, жк. „Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. 763 от ул. „Промишлена" до ул. „Вацлав Роубал" и бл. 402.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на парконга пред бл. 402.

-Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Бойчо Бойчев", кв. „Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Бойчо Бойчев" от №25 до №35.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бойчо Бойчев" №27.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в жк. „Младост" 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в: бл. 45, бл. 52, заведение до бл.45, вх.14, група павилиони на бул. „Андрей Сахаров" №10,12,14А, и 14 Б.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 45, вх. 12.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пионерска", кв. „Горубляне", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Пионерска" от №28 до №38 и ул. "5-ти ноември" между ул. "Пионерска" и ул. "Долците".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Пионерска" на ъгъла с ул."5-ти ноември".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Враждебна" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на :ул. 50 и ул. 8.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 50 № 3.

-Във връзка с реконструкция на водопровод на ул. „Първа българска армия", жк. „Военна рампа", се налага спиране на водоподаването от 19:00 часа на 18 септември до 07:00 часа на 19 септември (сряда) на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Професор Иван Георгов" от ул. „Локомотив" до река Суходолска; ул. „Първа българска армия" от бул. „Илиянци" до ул. „Константин Преславски"; ул. „Константин Преславски"ул. „Павел Бобеков"ул. „Шлосер".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Професор Иван Георгов" на кръстовището с ул. „Първа българска армия".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Подкрепи Economic.bg