Къде ще спира водата в София на 23 ноември 2018 г.

\"Софийска вода\" е предвидила няколко ремонта през деня

Къде ще спира водата в София на 23 ноември 2018 г.
На 23 ноември 2018 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Метличина поляна", жк. „Гоце Делчев, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Метличина поляна" от ул. „Деян Белишки"  до ул. „Боянски водопад"; ул. „Костенски водопад" от ул. „Славовица" до  бул. „Гоце Делчев"; ул.  „Силиврия", ул. „Ясна поляна", ул. „Химитлийски проход", ул.  „Чужденец".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 114А.

-Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Хаджи Димитър", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Могила", ул. „Свети Спас", ул. „Васил Левски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Могила" ъгъла с ул. „Суходол".

-Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Вискяр планина", жк. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Вискяр планина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вискяр планина" ъгъла с ул. „Кап. Тодор Ночев".

-Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Скакавица", кв. „Бояна", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Орешарска", ул. „Десислава", по ул. „Герганица" от ул. „Байкал" до ул. „Орешарска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Орешарска" ъгъла с ул. „Скакавица".

-Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на бул. „Ломско шосе", жк. „Връбница" 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по бул. „Ломско шосе" от ул. „Лазарица"  до разклона за жк. „Обеля" 2, бензиностанция „Петрол".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ломско шосе" ъгъла с ул. „Обелски път".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0