Къде ще спира водата в София на 5 октомври 2018 г.

Предвидени са редица ремонти

Къде ще спира водата в София на 5 октомври 2018 г.
На 05 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран  на бул. „Евлоги  и Христо Георгиеви" кв. „Подуене", се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Мадрид", бул. „Евлоги  и Христо Георгиеви", бул. „Данаил Николаев", жп гара Подуене .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Мадрид" ъгъла с ул. „Алеко Константинов".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 544 кв. „Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Витиня", ул. „Летоструй", ул. „Бесарабия", бул. „Владимир Вазов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Бесарабия" ъгъла с ул. 544.

-Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Банско шосе" кв. „Република", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Банско шосе" от №92 до ул. „Земеделска" и ул. „Земеделска" в Трънска махала.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Земеделска"  №5.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина" с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Стара планина" от ул. „Хан Аспарух" до ул. „Георги Никифоров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Хан Аспарух" ъгъла с ул. „Стара планина".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски" с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Васил Левски" от ул. „Захари Стоянов" до ул. „Църна бара".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Васил Левски" ъгъла с ул. „Иван Вазов".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0