Kaufland България – лидер с мисия за качество

Компанията осигурява устойчиво кариерно развитие и възможности за професионално израстване

Kaufland България – лидер с мисия за качество

Kaufland е лидерът в модерната търговия в България. От своето основаване през 2006 г. до днес Kaufland се превърна в доверен помощник на българското семейство, в предпочитан партньор за българския производител и в значим фактор за стимулирането на националната и регионалната икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,4 млрд. лева.

Топ Работодател в България

С екип от над 6000 служители, Kaufland България е сред най-големите работодатели в страната. Компанията осигурява устойчиво кариерно развитие и възможности за професионално израстване. В резултат на постоянните усилия в грижата за своя екип през 2019 г. Kaufland беше отличена за Топ Работодател в България от водещата международна организация Top Employer Institute.

Доверен помощник и предпочитан партньор

Kaufland ежедневно работи за удовлетвореността на клиентите, като им предлага разнообразие от качествени и свежи продукти и възможност за удобно и лесно пазаруване. През 2019 г. компанията има верига от 59 хипермаркета в 34 града. Всеки от тях е със средна търговска площ от 3200 кв. м, като в най-големите от тях асортиментът надхвърля над 20 000 артикула. Kaufland е дългогодишен и устойчив партньор на българските производители. Те растат заедно с компанията, която е инвестирала над 250 000 лв. в сертифицирането на над 20 земеделски производители по световната програма G.A.P. Близо 86% от оборота на Kaufland България е от български доставчици.

Мисия: по-качествен живот

Част от политиката на Kaufland България е отговорността към хората и природата. С убедеността, че само действията носят промяната, компанията непрекъснато работи за иновативни решения с конкретен принос в полза на обществото и опазването на околната среда - от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за околната среда, до намаляването на пластмасата за еднократна употреба. Така Kaufland България затвърждава позицията си на отговорен лидер в динамичния сектор на модерната търговия.

Коментари: 0