ЛъкиФит – детокс и забавна почивка

Програмата ЛъкиФит се провежда в периода 21 март – 21 ноември 2019 г.

ЛъкиФит –  детокс и забавна почивка

Програмата за ефективно отслабване, пълен детокс, понижаване на нивата на стрес, йога практики и забавна почивка! Програмата ЛъкиФит се провежда в периода 21 март – 21 ноември 2019 г. 

ЛъкиФит е уникална програма, която ще Ви даде възможност да се погрижите за себе си, да стегнете и прочистите тялото си, да балансирате душевното си състояние, да се откъснете от напрежението, да се докоснете до древни йогийски практики и не на последно място, просто да се забавлявате. 


ЛъкиФит обединява 5 подпрограми с различна насоченост: ЛъкиФит СТАНДАРТ–базова програма, ЛъкиФит ПЪЛЕН ДЕТОКС, ЛъкиФит ПЛЮС, ЛъкиФит АНТИСТРЕС, ЛъкиФит УИКЕНД. ЛъкиФит е съчетание между подходящия спрямо Вашите потребности здравословен режим на хранене без гладуване и различни разтоварващи и забавни физически активности. ЛъкиФит включва още: комбинирана гимнастика, йога сесии, сутрешна китайска гимнастика, планински преходи с различна интензивност, езда, аеробика или зумба, плуване без ограничение. Предвидени са и забавления за разтоварване: курсове по народни и съвременни танци и екскурзии до културни и природни забележителности в района.

Коментари: 0