Мегатрон инвестира €2,5 млн. в нов сервизен център в страната

Той ще отвори на 16 април край Бургас

Мегатрон инвестира €2,5 млн. в нов сервизен център в страната
Автор: Божидара Иванова

Лидерът в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника Мегатрон открива нов търговско-сервизен комплекс край Бургас за 2,5 млн. евро. Комплексът е 11-то представителство на компанията в страната и се намира в Технологичния парк на гр. Българово.

Новото представителство е изградено върху площ от 15 000 кв.м и включва шоурум, офиси, конферентна зала, голям склад за части и сервиз, оборудван по най-високите световни технологични стандарти. Комплексът ще отвори врати на 16 април с 15 служители, като се очаква броят на работните места да достигне 25. 

В новия търговско-сервизен комплекс клиентите ни ще получават всички необходими продукти и услуги на едно място. Това е голямо удобство за тях и два пъти по-голяма отговорност за нас като компания, която предоставя качествено обслужване на най-високо ниво. Затова освен в база и оборудване, Мегатрон непрекъснато инвестира в обучения на екипа от търговски и сервизни специалисти, което се превръща в истинското ни конкурентно предимство на пазара“, коментира изпълнителният директор на компанията Ифтах Шахам.

Мегатрон е компания с 21-годишна история. Фирмата е официален представител в България на водещи световни производители като John Deere, KUHN, Doosan Infracore Construction Equipment, Bobcat, с годишен оборот от  68 милиона евро за 2018 г. Компанията разполага с 11 представителства в София, Плевен, Русе, Добрич, Търговище, Силистра, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Монтана, Българово и над 220 служители в цялата страна.

Коментари: 0