NaXex – иновативни софтуерни решения

NaXex – иновативни софтуерни решения

Снимка: Наксекс

"Наксекс Технолоджикъл Дивелопмънт" е водеща технологична компания, фокусирана върху изграждането на модерни технологични решения за финансовата индустрия. Компанията е част от финансовата група Invesus, която оперира в над 70 държави. Наксекс има 160 служители, отговарящи за разработване на софтуерни продукти, развиване на инфраструктурни решения и оперативно поддържане на внедрените системи.

Водещите продукти на компанията са онлайн платформа за търговия с финансови инструменти, маркетингова платформа, както и хибридна инфраструктура, осигуряваща висока степен на надеждност. Талантливият екип на компанията, чрез иновативните си решения, предоставя възможност на клиенти от цял свят да търгуват с финансови инструменти. Нашите системи обработват надеждно милиарди трансакции всяка година.

"Наксекс Технолоджикъл Дивелопмънт" е отговорен участник в развитието на ИТ индустрията в България. Ние сме активен член на асоциацията на софтуерните компании (БАСКОМ), на асоциацията по информационни технологии (БАИТ), както и на асоциацията за управление на хора (БАУХ). Партнирайки си с образователни институции, компанията ни подпомага развитието на образователната система, така че тя да може да отговори по-добре на непрекъснато растящите нужди на индустрията.

"Наксекс" развива активна социална дейност, стремейки се да е градивна и ангажирана част от обществото.

Текстът е част от книгата "Успешните компании 3.0".
Коментари: 0