Нова хотелска верига влиза у нас

България е първата дестинация в Европа

Нова хотелска верига влиза у нас

Снимка: Swiss-Belhotel & Spa Varna

4016 ~ 1 мин. четене

Първият проект на азиатската верига Swiss-Belhotel International в Европа е в България. Хотел "Димят" във Варна вече се нарича Swiss-Belhotel & Spa Varna и е част от международната група. Компанията планира да разшири портфолиото си у нас и в други градове като София, Пловдив, Банско, Бургас, Поморие и др., пише "Капитал".

Договорът за управление на българския хотел е сключен след като през 2015 г. в Гърция заработи европейската й централа. Swiss-Belhotel International се стреми да повиши стандарта на Swiss-Belhotel & Spa Varna чрез въвеждането на обучителни програми за служителите, както и развитие на висококачествени кулинарни концепции, съобщават от веригата.

"Дойде време за следващата фаза в нашата стратегия за растеж и с нетърпение очакваме да внесем в Европа нашия уникален подход, съчетание на професионализъм и отдаденост, чрез българския Swiss-Belhotel & Spa Varna", казва шефът на компанията Гавин Фол.

"Ние трябва да бъдем признати за най-добрия хотел в града. Това е нашата цел и аз съм убеден, че сме на прав път, за да постигнем това," казва още Фол.

Swiss-Belhotel International в момента управлява портфейл от повече от 135 хотели , разположени в Китай, Виетнам, Филипините, Малайзия, Индонезия, Тайланд, Австралия, Нова Зеландия, Грузия, Бахрейн, Ирак, Кувейт, Оман, Катар, Саудитска Арабия и др.

Петзвездният хотел е разположен в центъра на Варна и разполага със 74 стаи, СПА център, две конферентни зали. 

Подкрепи Economic.bg