Open Academy отново стартира безплатно обучение по програмиране

Срокът за кандидатстване е до 26 януари

Open Academy отново стартира безплатно обучение по програмиране

Снимка: Pixabay

1576 ~ 1 мин. четене

Open Academy за трети път стартира безплатната си инициатива, която предлага обучение по програмиране за амбициозни хора от цялата страна, които искат да се  реализират като ИТ специалисти.

По време на обучението курсистите ще получат добра теоретична и практическа подготовка от най-добрите в сферата на технологиите. Ще имат възможността да се срещнат и черпят умения от изявени имена с дългогодишен опит и професионални успехи.

Безплатната академия е подходяща за абсолютно начинаещи, хора от всички възрасти и градове в България, които искат да се занимават с програмиране. Всеки курсист ще има възможността да избере да се обучава в някое от следните направления:

·  Java/Android Application Development & Programming

·  C#/ASP.NET Application Development & Programming

·  QA Software Testing Specialist

·  Support Engineer

През изминалите си издания Open Academy събра над 950 кандидати от всички краища на България и света. Популярността, която придоби впечатли и десетки хора в чужбина, които се включиха дистанционно чрез онлайн формата за провеждане на занятия.

Статистиката показва, че за броени дни след обявяване на старта за записване за Open Academy, най-активни са хора от градовете София, Варна и Пловдив, както и десетки от по-малките градове и села.

Всички желаещи да станат част от Open Academy, могат да изпратят кандидатурите си до  26.01.2018, като попълнят  регистрационната форма тук.

Подкрепи Economic.bg