Пазарът на недвижими имоти е централна тема на „Шумът на парите“

Участниците ще очертаят новите тенденции на пазара на имоти

Пазарът на недвижими имоти е централна тема на „Шумът на парите“

Актуалните теми в динамичния сектор на недвижимите имоти у нас ще бъдат обсъдени по време на имотния панел на седмото издание на „Шумът на парите“. Участниците ще очертаят новите тенденции на пазара на имоти, новостите при търговските площи и луксозните недвижими имоти, както и предстоящите предизвикателства пред купувачите и продавачите.

В панела ще вземат участие Добромир Ганев, заместник-председател на УС на „Национално сдружение недвижими имоти”, както и изпълнителните директори на ЕРА България и Адрес Недвижими имоти Антон Андонов и Георги Павлов. В дискусията ще се включат Весела Илиева, управляващ партньор на Unique Estates, строителният предприемач Христо Чепишев, а и Георги Димитров, директор „Консултантски услуги и оценки“ в MBL|CBRE. Модератор на дискусията ще е Иван Велков, УС на местното представителство на Международната федерация по недвижими имоти FIABCI за България и Българска фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА).

"Глобално инвеститорите са положително настроени - над 80% (от анкетираните в глобално проучване на CBRE) очакват инвестициите им през 2016 да са със същия или по-голям обем спрямо 2015 г.", разкрива един от експертите в панела – Георги Димитров, директор "Консултантски услуги и оценки" в MBLІCBRE

„Недвижимото имущество и инвестициите, насочени към този сектор, са винаги актуална и важна тема за лидерите на мнение у нас. Всяка година търсим експертните мнения по въпросите, защото очаквания към „Шумът на парите“ и този панел в частност са високи и искаме не само да отговорим на тях, но и да ги надхвърлим“, сподели Кристиян Костов, управител на Profit.bg.

През 2016 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява със съдействието на Коника Минолта и Уникредит Булбанк, както и благодарение на партньорите на форума Алкомет, Девня Цимент, Адмирал Маркетс, Garitage Investment Management, Капман Холдинг, Qatar Airways, MBL|CBRE, Провидънт Файненшъл, Residential Park Sofia, Сирма груп Холдинг и ЗАД България.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Форумът се провежда с медийната подкрепа на сп. Икономика, Economic.bg, сп. Мениджър, Агенция Фокус, Novini.bg, Fakti.bg, Imot.bg, Offnews, Kaldata, в. Сега, Seenews и Enterprise Europe Network.

Коментари: 0