Пловдив се сдоби с огромно 3D кино на открито

„Безплатно 3D кино на открито“ е част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2017 г.

Пловдив се сдоби с огромно 3D кино на открито

Снимка: podtepeto.com

Между 5 и 7 юли в Пловдив ще се проведе първото по рода си за България безплатно прожектиране на 3D филми. На площад "Централен" вече е монтирана огромна видео стена и всяка една от трите вечери, точно в 21.30 ч., ще бъде прожектиран по един 3D филм, съобщава местният сайт „Под тепето“.

Проектът се организира от фирма „ А Плюс Филмс“ ЕООД, с финансовата подкрепа на община Пловдив.

„Безплатно 3D кино на открито“ е част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2017 г.
В програмата са включени две вечери с прожекции на 3D филми, подходящи за цялото семейство и озвучени на български език, а третата вечер публиката ще има шанса да се наслади на българската номинация за наградата "Оскар" - филма "Каръци" на режисьора Ивайло Христов.

За удобство на зрителите на площада пред огромния екран ще бъдат разположени 100 пейки. Всеки, който желае да си осигури персонален комфорт, може да си донесе сгъваем стол, рибарско столче или друго приспособление за сядане.

Всички, които разполагат с очила за 3D  кино, закупени при посещение на киносалон на закрито или съвместно с придобиването на някой от най-разпространените 3D телевизори, ще могат да се насладят на безплатните прожекции, използвайки тях. За останалите 3D очила ще се продават на мястото на събитието.
Коментари: 0