Предприемачи мотивират ученици да реализират идеите си

Младежите ще получат ценни съвети от вече успели бизнесмени

Предприемачи мотивират ученици да реализират идеите си
444 ~ 1 мин. четене

Български предприемачи ще мотивират ученици да реализират идеите си. Срещата между бизнеса и младежите ще се състои на 26 март от 10 ч. в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Инициативата "Млади и успешни: първи стъпки" има за цел да вдъхнови младежите да останат в България и да създават стойностни проекти у нас. Събитието е подходящо за гимназисти, които искат да научат повече за бизнес средата и предприемачеството в България.

На него младежите ще получат ценни съвети от вече успели предприемачи и ще имат възможността да се запознаят със свои връстници, които също имат интерес към предприемачеството и развиването на бизнес в България.

Сред лекторите ще е Георги Иванов, основател на българския стартъп Enhancv, Дарин Маджаров - създател на платформата за видео уроци Уча.се, Роси Каралийска от националната предприемаческа организация Start It Smart и др. 

Всички те ще разкажат за своя път към успеха. Лекторите ще покажат още кои са основополагащите умения, които са нужни на днешните предприемачи, за да реализират идеите си. Събитието е безплатно, а достъпът е след предварителна регистрация.

Подкрепи Economic.bg