Предприемачи мотивират ученици да реализират идеите си

Младежите ще получат ценни съвети от вече успели бизнесмени

Предприемачи мотивират ученици да реализират идеите си

Български предприемачи ще мотивират ученици да реализират идеите си. Срещата между бизнеса и младежите ще се състои на 26 март от 10 ч. в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Инициативата "Млади и успешни: първи стъпки" има за цел да вдъхнови младежите да останат в България и да създават стойностни проекти у нас. Събитието е подходящо за гимназисти, които искат да научат повече за бизнес средата и предприемачеството в България.

На него младежите ще получат ценни съвети от вече успели предприемачи и ще имат възможността да се запознаят със свои връстници, които също имат интерес към предприемачеството и развиването на бизнес в България.

Сред лекторите ще е Георги Иванов, основател на българския стартъп Enhancv, Дарин Маджаров - създател на платформата за видео уроци Уча.се, Роси Каралийска от националната предприемаческа организация Start It Smart и др. 

Всички те ще разкажат за своя път към успеха. Лекторите ще покажат още кои са основополагащите умения, които са нужни на днешните предприемачи, за да реализират идеите си. Събитието е безплатно, а достъпът е след предварителна регистрация.

Коментари: 0