Представиха програмата и лекторите във втория ден на \"Шумът на парите\" 2017

Водещи експерти ще дискутират финансово-икономическата обстановка и бъдещето на технологиите

Представиха програмата и лекторите във втория ден на \

Снимка: Economic.bg

1088 ~ 3 мин. четене

Тази година най-големият икономически форум „Шумът на парите“ ще се проведе на 31 май и 1 юни в столичния хотел Маринела, зала Ефе, и остава безплатен за присъствие.

В програмата на 1 юни влизат три от общо шест панела – Банки и небанкови финансови институции, Бъдещето на технологиите и Икономиката на България. Всеки от панелите продължава час и половина, като началните часове са съответно 9:30, 11:15 и 12:45.

„Общо четиридесет и двама лектори потвърдиха участието си в двата дни на събитието. Във втория ден ще научим какво ново има при дейността на финансовите институции, какво можем да очакваме от технологиите в бъдеще, както и какви са перспективите пред българската икономика и бизнес. Всички участници са изключителни професионалисти и експерти в своята област. Дискусиите ще са безспорно интригуващи“, каза Кристиян Костов, управител на сайта Profit.bg.

В панела Банки и небанкови финансови институции ще вземат участие Франк Янсен, член на Кънтри Тийма на KBC Груп за България, член на Управителния съвет на СИБАНК и изпълнителен директор на банката, Мартин Заимов, председател на Надзорния съвет на Сосиете Женерал Експресбанк и изпълнителен директор на Регионалния фонд за градско развитие, изпълнителният директор на Пощенска банка Асен Ягодин, Иван Кутлов, началник управление Трежъри на Обединена Българска банка и Жулиета Мандажиева, съдружник в адвокатско дружество Точева и Мандажиева. Ирина Георгиева, управител и заместник изпълнителен директор на Профи Кредит България, ще представлява небанковия финансов сектор. Модератор на дискусията ще бъде Тихомир Тошев, изпълнителен директор на Кредит Център.

Своето потвърждение за участие вече са дали шестима лектори в технологичния панел, който е част от програмата на форума за трета поредна година. Това са главният изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг Цветан Алексиев, Васил Караиванов, председател на Съвета на директорите на София Тех Парк, Иван Иванов, управляващ директор на LG Electronics България, Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България и Македония, Павел Езекиев, управляващ партньор на Neveq и Атанас Райков, генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа. Дискусията ще води главният редактор на Kaldata.com Светлин Желев.

За състоянието и възможностите пред българската икономика и бизнес ще научим от главния икономист на Уникредит Булбанк Кристофор Павлов, председателя на Управителния съвет на Българска търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, изпълнителния директор на Българската агенция по инвестиции Стамен Янев, Георги Ангелов, старши икономист в институт "Отворено общество", Васил Велев, председател на Управителния съвет на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) и Явор Алексиев, икономист от Института за пазарна икономика.

„Шумът на парите“ 2017 ще бъде открит от Карина Караиванова, председател на Комисията за финансов надзор и Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Уникредит Булбанк. В програмата в първия ден, 31 май, влизат панелите Капиталови пазари, Лични финанси и Недвижими имоти.

Форумът „Шумът на парите“, организиран от Profit.bg, се провежда за осма поредна година в София. Посещението е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.

През 2017 г. "Шумът на парите" се осъществява с подкрепата на Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Сирма Груп Холдинг, Amundi Asset Management, iuvo, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България, LG, Mastercard, Garitage Park и Американския университет в България.

Медийни партньори на „Шумът на парите“ 2017 са Economic.bg, списание Икономика, Broker.bg, Kaldata.com, Offnews, Novini.bg, SmartMoney.bg и Enterprise Europe Network.

Подкрепи Economic.bg