Pulsar пусна футболния симулатор Pro Evolution Soccer 2017

Всеки пас, задържане на топката и гол са максимално близки до действителността

Pulsar пусна футболния симулатор Pro Evolution Soccer 2017

Българска верига за видеоигри Pulsar Games пусна в своята мрежа дългоочаквания Pro Evolution Soccer 2017, който направи своята премиера за персонални компютри, както и за игровите конзоли PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 и Xbox One на 15 септември. Критиците вече похвалиха заглавието за изключително естествения геймплей, подобрените механики и реализма, който по всеобщо мнение е значително подобрен, а всеки пас, задържане на топката и гол са прецизни и максимално близки до действителността.

Създателите на PES 2017 са се фокусирали върху концепция, наречена от тях „Контролирана реалност“, с което играта повишава нивото на интуитивност и пресъздаването на футбола от висшата лига. Друга система, наречена „Истинско съприкосновение“, се грижи играчите да получат всеки правилно прицелен пас и отваря възможности за серия от нови движения, осигуряващи пълен контрол над тежестта и скоростта на подаванията.

Славата на PES серията през годините винаги се е градяла върху съревнователния елемент, изправящ реални геймъри, застанали пред конзолите и компютрите, едни срещу други или борещи се кооперативно за победата на отбора си. Запазената марка на поредицата, наречена „Адаптивен изкуствен интелект“, също се завръща с идеята да анализира играта, слабите и силните звена в стратегията на играча, за да могат компютърно управляваните опоненти или съотборници да му се противопоставят или да му помогнат по максимално адекватен начин.

Създателите на играта се гордеят и с тясното си сътрудничество и дългогодишни близки взаимоотношения със серия от популярни футболни клубове, сред които Барселона, Борусия Дортмунд и Ливърпул. Сътрудничество, даващо им възможност да пресъздадат с максимална точност характерни движения и точни виртуални копия на ключови играчи чрез триизмерно сканиране. Моделите на стадионите и поведението на публиката също е базирано върху реални футболни терени и важни мачове. Желанието за пълна автентичност достига до там, че на премиерната си дата PES 2017 имаше автоматичен ъпдейт, който да отрази всички промени в отборите, случили се в рамките на последния трансферен прозорец.

Всички версии на Pro Evolution Soccer 2017 за всички налични платформи очакват почитателите на най-великата игра в магазините на Pulsar Games, както и за онлайн поръчка с безплатна доставка на www.pulsar.bg.

Коментари: 0