Рестарт на събитията в „София Тех Парк“

Научно-технологичният парк е готов за пролетно-летния сезон с нови и модернизирани локации

Рестарт на събитията в „София Тех Парк“

Снимка: София Тех Парк

824 ~ 1 мин. четене
Автор: София Тех Парк

Нови зали, шатра на открито, красива паркова среда. Това са многообразните места за провеждане на форуми, конференции и обучения в "София Тех Парк", който рестартира провеждането на събития след затихването на пандемията.  В периода на ограничения за провеждане на събития екипът на научно-технологичния парк усилено работи за подобряване на инфраструктурата, която предлага на своите корпоративни клиенти и партньори. От там обясняват, че вече представят обновените и нови места, като Паркът вече беше домакин на първите мероприятия.

Новата зала the Venue в сграда "Бизнес Инкубатор" посрещна различни активности още в началото на месец май. Пространството е изцяло променено и напълно оборудвано за събития. Възможността за комбиниране на залата с вътрешния двор на Инкубатора я прави прекрасно място за активности от различен характер.

Залите в Лабораторния комплекс също са обновени и трансформирани – напълно оборудвани и обзаведени, за да посрещнат нуждите на клиентите на Парка.

Акцент през пролетно-летния сезон отново ще бъде изградената шатра. Тя се намира на открития площад пред Иновационен форум „Джон Атанасов“, в самото сърце на "София Тех Парк". Шатрата е с площ 450 кв. м (15х30 м), като съоръжението е подходящо за провеждане на различни видове събития на открито.

Иновационният Форум „Джон Атанасов“, Clubhouse и другите зали също са в готовност да посрещнат организаторите на мероприятия.

Ако искате да реализирате вашето събитие в София Тех Парк, можете да пишете на events@sofiatech.bg.

Коментари: 0