Samsung представи новите модели Galaxy А6 и А6+ с подобрена камера

Компанията акцентира върху наличието на повече практични функции в своите смартфони от среден клас

Samsung представи новите модели Galaxy А6 и А6+ с подобрена камера

Снимка: Samsung

Новите бюджетни модели Galaxy A6 и A6+ на Samsung бяха официално представени от компанията. Смартфоните идват с мощна предна и задна камера, премиум дизайн и присъщия за марката Инфинити дизайн. 

Новата Galaxy A серия се предлага в три цвята: черно, златно  и лавандула. 


Камерата е сред основните акценти в новите Galaxy A6 и A6+, като от компанията се хвалят и с предната, и със задната. С адаптивната предна светодиодна светкавица например, потребителите могат да си правят сполучливи селфита както през деня, така и през нощта. Благодарение да ниско апертурния заден обектив пък те могат да се надяват на ясни снимки и при слаба осветеност. 

Двойната камера на Galaxy A6+ подобрява качеството на снимките чрез режима за фокусиране на живо Live Focus. С негова помощ човек може да контролира дълбочината на полето и „боке ефекта“ (размазването на фона) преди или дори след заснемането. Потребителите ще могат да манипулират фона и чрез добавянето на мотиви в различни форми, включително сърца и звезди. 

Подобрение има и по отношение на звука, като от Samsung обещават „по-пълноценно изживяване при гледане на филми и слушане на музика с високоговорителите на Dolby Atmos”. Galaxy A6 и A6+ предоставят пълен набор от ниски до високочестотни тонове и чистота и наситено звучене за по-мощно и завладяващо аудио изживяване. Потребителите могат да активират Dolby Atmos ефекта, за да трансформират аудиото в динамичен звук, който те обгръща изцяло. 

Galaxy A6 и A6+ съчетават и няколко от най-популярните смартфон характеристики,  които сме виждали досега при телефоните от висок клас на Samsung. Сред тях са защита  чрез лицево разпознаване и сканиране на пръстов отпечатък за бързо и лесно отключване на устройството.


И двата модела ползват приложението App Pair, което позволява едновременното изпълнение на няколко задачи да става по-бързо и лесно. То позволява също на потребителите да визуализират паралелно две приложения, като по този начин пести време. Налична е и функцията Always on Display, която помага на потребителите да преглеждат нужната им информация без да отключват смартфона, пестейки време и живота на своята батерия.

Galaxy A6 и A6+ поддържат и Bixby Vision, Home & Reminder. Samsung асистентът Bixby може да съдейства на потребителите в изпълнението на различни ежедневни задачи, правейки двата модела „по-умни“ и полезни. Поддържайки Near Field Communication (NFC), смартфоните Galaxy A6 и A6+ могат да бъдат използвани виртуално навсякъде, като е нужно едно докосване на телефона до POS терминал вместо кредитна или дебитна. 

Samsung Galaxy A6 и A6+ ще бъдат достъпни на пазара в България в още през месец  май. 


Коментари: 0