Стартира продажбата на Early Bird билети за AI&I Conference 2019

Топ мениджъри от Facebook, SAP и Dell Technologies заедно с куп други интересни лектори ще коментират най-актуалните тенденции в сферата

Стартира продажбата на Early Bird билети за AI&I Conference 2019
Темата изкуствен интелект (AI) ви е интересна и знаете, че технологията обещава да пренареди изцяло бизнес пейзажа и пазара на труда? Но можете ли да играете активна роля в бъдещите промени и как – вземете своя Early Bird пропуск за AI&I Conference 2019, за да разберете. Това е най-мащабното събитие на Балканите, посветено на темата, което ще се проведе в София на 26 ноември в Sofia Tech Park и ще срещне на една сцена топ мениджъри от водещи компании, като Google, Microsoft, Facebook, SAP и Dell Technologies. Конференцията се организира от икономическия портал Economic.bg, сп. „Икономика“ и Дигитална национална коалиция (ДНК) със съдействието на Sofia Tech Park. 

Ако искате да чуете кои са най-актуалните тенденции в сферата и как роботизираните технологии се отразяват на бизнеса и потребителите, сега е моментът да се сдобиете с Early Bird пропуск. Билетите за AI&I Conference 2019 вече са в продажба и може да бъдат купени от ТУК на ексклузивна цена от 96 лв. Те дават достъп до всички зали, обяд, кафе паузи и нетуъркинг коктейл. 

Международната конференция е шанс да научите повече за бъдещето на изкуствения интелект и отражението му върху бизнеса и живота – отражение, чийто контури придобиват все по-реалистични и ярки очертания. 

Елате на AI&I Conference 2019, за да: 
  • Бъдете сред първите в България, които ще разберат как да се възползват от обещанията на изкуствения интелект за огромна промяна, но и как да оцелеят в предстоящите бизнес и технологични турболенции; 
  • Намерите нови начини да използвате вашите AI активи в различни отрасли и дисциплини; 
  • Откриете възможности за обучение, наемане и кариера; 
  • Се срещнете лице в лице с други новатори и мислещи лидери. 

Коментари: 0