Toyota представи новите пикапи Hilux

Цената на новото поколение пикапи трябва да бъде обявена в близките месеци

Toyota представи новите пикапи Hilux

Снимка: Toyota

5060 ~ 1 мин. четене

Toyota представи официално новото си поколение пикапи Hilux. Премиерата се състояв Банкок като продажбите ще стартират през следващите месеци.

Дизайна на новия Hilux беше разкрит от изтеклите снимки през седмицата. Височината на кабинета е леко намалена, а общата дължина и ширина на автомобила са нараснали със съответно 70 мм и 20 мм. Фаровете са LED и разполагат със секция за дневни светлини, а предлаганите джанти са с размер 16, 17 или 18 инча.

Сериозна промяна е претърпял и интериорът, за който Toyota твърдят, че предлага удобства и комфорт, присъщи за SUV автомобилите. От снимките става ясно, че промяната е цялостна, като нови са таблото, уредите и панелите. Те са създадени в унисон с представените през последните години модели на марката. Цвентралната конзола вече разполага и с тъч екран на инфо-системата и електронен превключвател на системата 4х4. В базовото оборудване е включена камера за движение на заден ход.

От компанията подчертават, че моделът не е загубил експлоатационните си качества, като е бил изпитван е продължение на хиляди километри, включително в пустинни райони при температура от над 50 градуса по Целзий.

Новият Hilux е с полезен товар от 1240 кг, има максимална теглителна сила от 3500 кг и ще се предлага с три вида кабини.

Цената на новото поколение пикапи трябва да бъде обявена в близките месеци.

Подкрепи Economic.bg