Вълкът от Уолстрийт в откровено интервю за „Икономика”

Списанието ще изненада читателите си през април с корица с автограф от Джордан Белфърт

Вълкът от Уолстрийт в откровено интервю за „Икономика”
4580 ~ 2 мин. четене

Вълка от Уолстрийт прави своята изповед пред читателите на „Икономика” дни преди да пристигне в София за своето обучение на 7 април. Този месец Джордан Белфърт е на корицата на списанието с автограф, а в откровено интервю споделя своите възходи и падения.

Може да прочетете спомените от детството му в Куинс, Ню Йорк и как у него се ражда мечтата един ден да има голяма къща и бърза кола.

Той ще обясни какво е чувството да направиш първия си милион още на 25 г., как е минал през изкушенията на парите, наркотиците и разгулния живот. А после и за наказанието, отрезвяването и новото начало като консултант и специалист по продажбите, който споделя опита си с големи компании и хората, които обучава.

Естествено, споделя своето мнение и за филма „Вълка от Уолстрийт” по биографичните му книги, с Леонардо ди Каприо в неговата роля, който му донесе още по-голяма световна популярност.

Ще разберете как Белфърт дефинира успеха и как според него всеки лесно може да стане богат.

Джордан Белфърт е роден на 9 юли 1962 г. в Бронкс, Ню Йорк. През 90-те години той изгражда най-динамичната и успешна организация за продажби в историята на Уолстрийт. Покорява най-високите финансови върхове и печели по 50 млн. долара на година. Постижение, което му спечелва прозвището Вълка от Уолстрийт. Като собственик на Stratton Oakmont, Белфърт има над 1000 брокера и печели над 1,5 млрд. долара. Стартира от нулата над 30 компании за милион долара и става герой на един от най-зрелищните и широко отразени провали.

С уроците от шеметните си възход и падение той изгражда живота си наново, като световно признат експерт зад забележителни бизнес постижения на хора и компании в цял свят. Днес той консултира над 50 компании и е сред най-търсените лектори. А обученията му значително подобряват фирмените продажби, ефективност и екипен дух. Персоналният му метод за продажби и мотивиращите му семинари получават отзвук в цял свят.

Семинарът в София ще се проведе на 7 април в Sofia Event Center. Повече информация може да откриете на сайта http://thewolfofwallstreet.net/.

Коментари: 0