Вече са ясни участниците на форума „Шумът на парите“

Присъствието е напълно безплатно

Вече са ясни участниците на форума „Шумът на парите“
1020 ~ 2 мин. четене

Юбилейното десето издание на форума Шумът на парите – събитие, което традиционно събира на една сцена едни от най-големите финансови, бизнес експерти и лектори в България, ще се проведе на 16 и 17 април в зала 6 на НДК .

Двyднeвнaтa пpoгpaмa щe oбъpнe внимaниe нa тeми, cвъpзaни c финaнcи, инвecтиции, имoти и бaнĸи. Фoĸyc пo вpeмe нa фopyмa и тaзи гoдинa щe ca личнитe финaнcи и тexнoлoгиитe. Teмaтa зa oбpaзoвaниeтo и c ĸaĸви пpoблeми и нyжди ce cблъcĸвaт paбoтoдaтeлитe в тъpceнe нa ĸaдpи cъщo щe бъдe диcĸyтиpaнa oт вoдeщи eĸcпepти в oблacттa.

Първият ден стартира в 9.30 часа с панел Лични финанси. Сред участниците в дискусията ще са Никола Янков, управляващ партньор и председател на Съвета на директорите на Експат Капитал, Ангел Хаджийски, председател на Съвета на директорите, ИП Капман, Явор Ачев, мениджър за България на Амунди Асет Мениджмънт, Николай Генчев, главен изпълнителен директор и председател на УС на ЗК УНИКА АД, Анатоли Георгиев, изпълнителен директор на Агрион, Иван Кутлов, председател на УС на Българска дилърска асоциация и независимият финансов експерт Димитър Цонев.

Началният час на темата „Двигатели на растежа“ е 11.30 ч., по време на която ще научим какви са перспективите пред икономиката ни на прага на еврозоната и как едни от най-големите компании в България разрешават проблемите с липсата на работна ръка.

Отговорите на тези въпроси ще чуем от главните икономисти на Уникредит Булбанк и Българска банка за развитие, Кристофор Павлов и Илия Лингорски, както и от изпълнителния директор на Алкомет,Хюсеин Йорюджю и Светлана Георгиева, ръководител „Набиране и подбор на персонал“ в Идеал Стандарт – Видима АД. Директорът на EMAG за България Андрей Попеску пък ще ни разкаже за предизвикателствата пред онлайн търговията у нас.

Първият ден на събитието ще завърши с панел, посветен на  технологиите, с участието на част от гигантите в сектора – А1, Нетера, Булпрос и Viber. Ще научим десетте неща, които ще променят живота ни през следващото десетилетие, какво е бъдещето на социалните мрежи и дали е опасен изкуственият интелект. На тези въпроси ще отговорят Невен Дилков, основател на Нетера, Атанас Райков, генерален директор “Бизнес развитие” на Viber за Източна Европа, Близкия изток и Северна Африка, Цветан Алексиев, изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг, Ивайло Славов, съосновател и изпълнителен директор на BULPROS, Боян Москов, собственик на Interactive Orb и Мартин Петров, член на Борда на директорите и вицепрезидент Бизнес развитие в Sportal Media Group.

Шумът на парите се осъществява със съдействието на: Уникредит Кънсюмър Файненсинг, Алкомет, Адмирал Маркетс, Cargill България, Българска банка за развитие, Амунди, Резиденшъл Парк Лозен, Капман Холдинг, Обединена Българска банка, А1 България, Пощенска банка, Бритиш Американ Табако, Нетера, TBI Bank, Идеал Стандарт-Видима АД, Уника България, Тасков&Стоянов, Агрион, Първа инвестиционна банка, EMAG, ZEISS VISION CENTER и Американски университет в България.

Медийни партньори на събитието са: Economic.bg, Списание Икономика, Novini.bg, Дарик радио, Kaldata.com, Imot.bg, Факти, Offnews.bg, БАПРА, HiComm и Go Guide.

Коментари: 0