Vivacom пуска Huawei P Smart Z 2019 в магазините си

Устройството ще се предлага в син, черен и зелен цвят

Vivacom пуска Huawei P Smart Z 2019 в магазините си
1544 ~ 1 мин. четене
Автор: Vivacom

Новият Huawei P Smart Z 2019 вече се прeдлага в магазинната мрежа на VIVACOM, както и онлайн в сайта на мобилния оператор. 

Моделът разполага с 6.59” Ultra FullView дисплей, който предоставя ултра широк екран без никакъв прорез за максимално добро изживяване на потребителите при гледане на видеоклипове, играене на видео игри или четене на електронни книги.

Автоматично изскачащата 16-мегапикселова предна камера оптимизира и коригира качеството на снимките, благодарение на вградения изкуствен интелект. Друг плюс, който изкуственият интелект предоставя на потребителите, е възможността на основната камера да разпознава 22 категории и над 500 сцени в реално време. Функцията 3D Портрет е активна и за двете камери и обработва светлината на всеки кадър, независимо от ъгъла на заснемане с прецизно качеството, сравнимо с това на професионален апарат.

Благодарение на вградената памет за съхранение от 64 GB, разширяема до 512 GB, потребители могат да запазят всеки скъп спомен за по-дълго.

Устройството разполага още с мощна батерия от 4000 mAh и с интелигентен Kirin 710F процесор за пестене на енергия, който значително увеличава ефективността на употреба.

Дизайнът на смартфона е с отблясъци и отличаваща разделителна линия. Елегантният модел вече се предлага в син цвят, а от следващата седмица ще е наличен и в черно и зелено. 

Устройството може да се закупи на цена от 14.98 лв. на месец в комбинация с план Smart XL.

Подкрепи Economic.bg