За пръв път в Айфеловата кула ще живеят хора

Щастливците ще могат да преспят в специален апартамент с гледка към най-романтичния град в света

За пръв път в Айфеловата кула ще живеят хора

На легендарната Айфелова кула за пръв път ще заживеят хора. Архитектурната забележителност ще стане дом на четирима души по време на Европейското първенство по футбол 2016, което тази година ще се проведе във Франция. 

Хората, които ще заживеят на Айфеловата кула ще имат възможност да се наслаждават напълно на прекрасната гледка към Триумфалната арка и река Сена. Според организаторите, те ще бъдат първите "наематели" на кулата.

Щастливците, които ще могат да живеят в специално оборудваните апартаменти за случая ще бъдат избрани по време на шампионата. Съобщава се, че инициатор на акцията е компания HomeAway, а самият проект е замислен като един вид спонсорство за шампионата.

Подаръчният пакет ще включва една нощувка в обзаведен апартамент на Айфеловата кула (със закуска и вечеря), както и три нощувки в други хотели.

„Напиши историята с престой в най-известната забележителност в света - Айфеловата кула. От HomeAway сме развълнувани да предложим тази възможност веднъж в живота, да прекарате цяла нощ в нашия луксозен Eiffel Tower Apartment, предназначен за първенството по футбол“, съобщават на сайта на компанията-инициатор на идеята.

Коментари: 0