Ремонтират с над 5 млн. евро мола в Стара Загора

Търговският център ще остане отворен за клиенти, а скоро ще има и супермаркет Billa

Снимка: Galleria Стара Загора
15:57 18.03.2019
Prime Kapital планира през следващите шест месеца обширно обновление на мол Galleria Стара Загора. Стойността на инвестицията е над 5 млн. евро и цели да предостави още по-добър „ритейлтейнмънт“ (комбинация от шопинг и забавление) изживяване на повече от 400.000 жители от град Стара Загора и околностите му. 

Търговският център беше придобит през 2017 г. от Prime Kapital, интегриран инвеститор и оператор на недвижими имот. 

Модернизираните остъклени покриви, преустроените тавани, най-новите осветителни тела, новите подови облицовки и ремонтираните обществени тоалетни са част от обширните работи, които са включени в обновяването. Оптимизираният план на етажите ще благоприятства за по-оптимален трафик в търговския център. 

Ще бъдат преместени ескалаторите на всички нива, за да се създаде вертикална прозрачност по двата дълги коридора. 

Създаването на допълнителни входове на партера ще намали пешеходното разстояние от паркинга до търговския център. С оглед осигуряване на по-добри условия за паркиране и обозначения, ще бъде въведена цветна система за означаване и номериране на паркоместа. 

Ще бъде подобрена и зоната за хранене („фуд корт“): ще се създаде голяма детска площадка, ще се увеличи броят на седящите места и ще се предлагат най-добрите заведения за хранене в новата отворена концепция на централната зона. 

Общата отдаваема площ от 25 000 квадратни метра ще покрие пълния микс от услуги, мода, електроника, кафенета, магазини за спортни облекла и модерен супермаркет Billa от 1000 квадратни метра, който ще отвори скоро.

Търговският център ще бъде отворен за посетители през целия период на обновяването.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: ремонт | мол | обновление | Billa | Prime Kapital | Galleria Стара Загора

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини