Менда Стоянова не може да си обясни омразата на хората към ГЕРБ

Според депутата от управляващата партия това не е нормално поведение от страна на хората

Снимка: Economic.bg/Архив
11:56 05.11.2019
Имаше места, особено в София, където вотът беше даден от омраза към ГЕРБ. Омраза, която аз не мога да си обясня. Това каза в интервю за БНТ членът на изпълнителната комисия на ГЕРБ Менда Стоянова, която е и дългогодишен председател на Бюджетната комисия в парламента. Тя изрази учудване, че не фактите и преценката на всеки кандидат са мотивирали хората да идат до урните, а омразата.

„За мен това не е нормално политическо поведение. Голяма част от младите хора, най-вече десни избиратели, дадоха своя глас за госпожа Манолова. Според мен омразата не е правилният водач“, допълни тя.

Стоянова все пак признава, че може и да има причини за „омразата“ към ГЕРБ и това са грешките при изграждането на приоритетите. Според нея предизборната кампания в София е била толерантна, за разлика от останалите градове в страната.

Менда Стоянова изрази мнение, че дори в общинските съвети с преобладаващо мнозинство от ГЕРБ трябва да се търси подкрепа от всички членове на местните парламенти, за да се постигне баланс.

Коментирайки промените, които предстоят в структурите на ГЕРБ, Стоянова каза, че те водят партията в положителна насока. „Така ще има възможност да се предаде опитът на по-младите членове на партията“, допълни тя. „Не трябва да се чака да се провеждат избори, за да се направи оценка на допуснатите грешки в управлението и сега е моментът да се направят промени“, каза още Менда Стоянова.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: избори | ГЕРБ | Менда Стоянова | местни избори

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини