Избраха най-успешните български компании

Иван Папазов от VP Brands International прие отличието за успешен мениджмънт в производството на високоалкохолни напитки и вина

11:22 20.04.2018

Общо 23 компании бяха отличени в четвъртите ежегодни награди „Компания на годината“.  Призовете се връчват за заслуги, свързани с: развитие на човешкия капитал; непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга; ефективност и прозрачност; конкурентоспособност и иновации; клиентски подход; успешен бизнес модел; ноу-хау; добро пазарно позициониране; устойчиво развитие и други.

От сектора за производство на високоалкохолни напитки и вина единствената наградена компания бе VP Brands International за успешен мениджмънт. Призът получи изпълнителният директор на дружеството г-н Иван Папазов. Наградата му бе връчена от заместник министъра на икономиката Лъчезар Борисов.


„Приемам тази награда като висока оценка за работата на всички наши служители, които с усилията, труда и професионализма си, правят компанията толкова успешна. И доказват защо заслужаваме да сме номер едно производител на алкохол и вина в България. Когато имаш екип от съмишленици, правилните решения се взимат и прилагат по-лесно. А да си част от развитието на VP Brands е начин на живот, а не просто ходене на работа. За всеки мениджър е чест да управлява такъв екип. Пожелавам на всички да изграждат и ценят именно такива отбори.“, коментира мениджърът. Той е в управлението на най-големия български производител на високоалкохолни напитки и вина от 1998 г. Компанията продава успешно на над 40 пазара на четири континенти и е сред лидерите по продажби в категориите ракия, мента, мастика, водка.

Целта на наградите „Компания на годината” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативните и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост. Най-много наградени компании имаше от сектора на индустрията. Сред останалите отличени сектори бяха строителство, банки, технологии, здравеопазване, медии. Организатор на конкурса е сп. „Бизнес лейди“.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: награда | мениджмънт | Иван Папазов | VP Brands International | компания на годината

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини