Калъф от титан струва повече от най-скъпия iPhone

Фирма от Сингапур предлага протектор на цена от $1345

Снимка: Business Insider

iPhone стана по-скъп от всякога. Има обаче един аксесоар за последните модели на Apple, който ще бъде по-скъп дори от телефоните. Той определено е за хора, които харесват лукса, но и не се притесняват от цената. Тези хора могат да разгледат колекцията Advent Collection iPhone case на Gray - луксозен бранд, ситуиран в Сингапур. Доколкото има информация, това е единственият предпазен калъф за iPhone, който значително надминава цената на самия телефонен апарат. Кейсът ще струва "незначителните" $1345.

Кое го прави толкова скъп ли? 
От Grey споделят, че се изработва от твърдо парче титан, което излиза като калъф с помощта на машина. След това се третира, за да има отблясък на дъга. Накрая на процеса всеки калъф е номериран индивидуално също като произведение на изкуството.

Това е прекалено сложен процес за направата на просто един протектор за телефон. Но на луксозния пазар функционалността и нуждите не са водещи, тук става въпрос за ексклузивност.

Струващият $1345 кейс за
iPhone идва със собствен калъф. Опаковката на калъфа е машинно конструирана от алуминий, доста тежка, с високо качество и висока чувствителност при плъзване.

Има две главни части, от които се състои калъфът. Двете пластини обграждат iPhone-а от двете му страни. На снимката може да се види и дизайнът с цветна дъга.

Всеки един протектор е индивидуално номериран. От компанията казват, че завършекът с дъгата се прави с ръчно горене на титана. Логото и останалите детайли са лазерно гравирани. Към двете части на калъфа има гумени пластини, с помощта на които се прикрепя по-лесно към телефона.

Веднъж сложен, кейсът е неразглобяем. Ако искате и протектор за дисплея, той се продава отделно, но клиентите на
Advent би следвало да могат да си го позволят.

Цветовата дъга определено подхожда на златния iPhone 8, а металът определено допринася за допълнително усещане при допир. Не е тествана много прецизно издръжливостта му, но напълно обхваща всички ъгли на смартфона, така че най-вероятно ще предотврати пукването на дисплея при удар или падане.

Кейсът
Advent е с ъглов дизайн, с доста скъсени ръбове. Така придава на заобления iPhone по-агресивен и мъжки вид. Малко напомня на автомобил Lamborghini. Или пък на часовник Audemars Piguet.Засега е тестван продуктът за
iPhone Plus 8, но Advent ще има и вариант за iPhone Х, скоро след като излезе.


Grey правят и други калъфи за iPhone с различни цветови дизайни. Те също са скъпи, но все пак доста по-достъпни.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: iPhone | калъф | Титан | кейс

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини