Да се "чукнеш" с приятел във Facebook

Новото приложение Bang With Friends позволява дискретни разговори за секс с всички твои приятели в социалната мрежа

316 ~ 1 мин. четене
Автор: Гергана Малкоданска

Ново приложение за Facebook - Bang With Friends (Да се "чукнеш" с приятели) позволява дискретни разговори за секс с всички от твоята социалната мрежа. Приложението е разработено само за два часа от трима анонимни колежани с нулев маркетингов бюджет. Откакто е достъпно за сваляне, апликацията се е превърнала в една от най-популярните в социалната мрежа.

Първо приложението трябва да бъде инсталирано. След това то само отделя хората от срещуположния пол сред всички ваши фейсбук приятели. Ако искате да правите секс с тях, просто трябва да кликнете и никой няма да разбере за това. Всичко остава анонимно, освен ако ваш приятел също инсталира приложението и също Ви избере за обект на неговото желание.

"Да се "чукнеш" с приятел" прави намирането на партньор лесно като детска игра, смятат създателите му. "Искахме да го направим просто", споделя един от тях. "Прегледай приятелите си, избери тези, с който евентуално би искал да правиш секс и получи дискретен имейл, ако случайно има съвпадение при двамата. Благодаря ти и добре дошъл, нови приятелю с ползи".

Приложението дава решение на един от най-големите проблеми в социалните мрежи: Как да имаме интимен разговор в една стая, пълна с роднините ни?

След стартирането на интересното приложение преди седмица, създателите му твърдят, че вече са успели да "преоткрият" 10 000 двойки. Апликацията е регистрирала над половин милион потребители, който са кликнали средно по 15 пъти. В момента работят по неговата актуализация, както и разработват същата апликация вече и за мобилни телефони.

Подкрепи Economic.bg